fredag 6 februari 2015

Mörk




Mörk choklad  med hög kakaohalt ska ju vara nyttigt att äta säjs det
Jag är inte så förtjust i det,men det är bra om man vill hålla sin chokladförbrukning på låg nivå.
Man äter inte mer än 1 bit ,sen är man nöjd.

9 kommentarer:

  1. Vi tänker lika idag :-)
    Snygg bild, och jag gillar choklad, alla sorter!

    SvaraRadera
  2. Kämpar också med att lära mig äta mörk choklad för att det ska vara mer "nyttigt" men jag har nog en bit kvar

    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  3. Älskar all choklad <3 men jag håller med dig, man blir nöjd fort. Det nyttiga kanske ligger i just det, att man inte vill äta upp allt på en gång. Sötsuget försvinner fort. En mycket fin bild!

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  4. Kan inte påstå att jag köper mörk choklad när chokladsuget sätter in, men tycker det funkar bra till desserter och bakverk :)
    Snygg bild!

    SvaraRadera
  5. Kan inte påstå att jag köper mörk choklad när chokladsuget sätter in, men tycker det funkar bra till desserter och bakverk :)
    Snygg bild!

    SvaraRadera
  6. Jo, eller två till tre bitar :) Trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Tillsammans med riktigt starkt kaffe är det underbart gott=))
    Härlig helg till dig!

    SvaraRadera
  8. Testa ICAs fairtrademärkta choklad Peru. Den är grymt god. Mycket och god chokladsmak men inte så attans bitter.
    Fin bild!

    SvaraRadera
  9. Den är tyvärr inte riktigt lika mörk, men den med havssalt är fantastisk! Sen finns det god, mörk choklad om man går till någon butik som håller de lite dyrare sorterna. Fråga efter en lite "fruktigare sort" med mindre beska men ändå så hög kakaohalt som möjligt, de brukar vara duktiga på att träffa rätt. Men du har helt rätt, man äter inte så mycket. Om man inte gör som jag och stoppar mörk choklad i kolasmeten ...
    Kram
    Suz

    SvaraRadera